Diensten


Onze diensten zijn gefocust op groepslessen maar is er ook ruimte voor personal training. De groepslessen zijn momenteel bootcamp, running en yin yoga. Daarnaast bieden we ook voedingscoaching aan.

Bootcamp

Dit is een vorm van sporten wat de laatste jaren enorm populair is geworden. Bij bootcamp moet je denken aan bewegen met je eigen lichaam in de vrije ruimte. We gebruiken de omgeving om onszelf uit te dagen. Denk hierbij aan bankjes, relingen, heuvels, bomen maar ook zand, water en elkaar. In de buitenlucht trainen met een groep met of zonder competitiedrang. Niks moet, alles mag!

Meer informatie

Running

Running is zoals het woord zelf zegt, vooral gericht op hardlopen. Hoewel het bij hardlopen ook erg belangrijk is om een sterke core en benen te hebben, wordt dit ook meegenomen tijdens de training.

Meer informatie

Yin Yoga

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Rivals yin yoga te volgen. Yin yoga is vooral gericht op het bindweefsel. Lange, meestal liggende, poses waarin je de dieper liggende spieren bereikt die je bij een normale training nooit traint of erbij in de buurt komt. Deze sessie is zeer ontspannend maar wel down to earth.

Meer informatie