Become a Rival


Wil jij ook een Rival worden? Lees onderstaande informatie goed door, zodat ook jij binnenkort met plezier bij ons komt sporten.

Bootcamp Introductiecursus 2019


Rivals heeft een sterk beleid, waarin we ervoor waken dat je niet 'zomaar' even instroomt. Dat is niet om je te plagen, maar om de veiligheid te waarborgen. Veiligheid? Wat bedoel je? Omdat we in de vrije ruimte bewegen en trainen zijn er veel factoren die voor een blessure kunnen zorgen. Continu verschillende soorten ondergrond (gras, zand, modder, water, asfalt, soorten bestrating etc.), attributen (bankjes, relingen, heuvels) maar ook de manier waarop jij beweegt.


Daarvoor hebben we de introductiecursus opgezet. Een reeks lessen waarin jij tweemaal per week de fundering van bootcamp aanleert. De cursus duurt anderhalve maand. We hebben gekozen voor twee keer per week omdat je dan meer progressie maakt. Je lichaam went sneller aan de oefeningen en je zult ook merken dat je vooruit gaat. In het begin heb je wellicht moeite met hardlopen, je hartslag onder controle houden en wat spierpijn van de krachtoefeningen. Nog voordat de introductiecursus voorbij is zul je zien dat je gewend raakt aan de verschillende workouts.


Belangrijke informatie vooraf

Kennismaking
De eerste introductieles van de zondagochtend/woensdagochtend cursus zal starten op zondag 1 september 2019 om 09:00 uur. De woensdagavond/zaterdagochtend cursus begint op woensdag 4 september om 19:00 uur. We beginnen met een presentatie. Daarna gaan we door met praktijk, sportkleding alvast aandoen dus.

Proefles
Omdat het wellicht jouw eerste bootcamp is gaan we heel langzaam door alle oefeningen heen, maar voordat we direct met oefeningen beginnen gaan we je eerst wat meer vertellen over Rivals. Wat is onze werkwijze, denkwijze, wat er zo leuk is aan Rivals én waarom iedereen kan bootcampen! Tevens is deze les ook je proefles, geheel gratis dus. Nieuwsgierig? Kom gewoon eens meedoen!

Wat moet je meenemen en wat moet je aan?
Neem een flesje water mee. Dit geldt voor elke training! Kleed je ten eerste altijd op de weersomstandigheden. Voorbeelden kleding: een joggingbroek/tight/korte broek, een t-shirt, eventueel een vest en sport/hardloopschoenen. Tip: ga niet direct allerlei dure sportkledij aanschaffen. Wie weet is bootcamp helemaal niets voor jou en dan zit je met die kleding, dat zou zonde zijn.

Je kunt bij de training altijd om informatie vragen over juiste kleding en schoeisel wanneer je er wel door mee wilt gaan. Vooral schoeisel is erg belangrijk.

Locaties
De eerste kennismaking op 1 september/4 september vindt plaats aan de Zoom 6A, Assen (EHBO gebouw). Meer informatie betreft locaties krijg je bij de voorlichting. Wij adviseren je om er dat moment bij te zijn zodat je geen essentiële informatie mist!

Agenda (zondag- en woensdagochtend)
Zondag 1 september 2019: 09:00 - 11:00 uur (eerste keer afwijkende tijden i.v.m. voorbereiding);
Woensdag 4 september 2019: 10:00 - 11:00 uur;
Zondag 8 september 2019: 09:00 - 10:00 uur.

Bovenstaand schema loopt qua dagen en tijden exact zo door tot de laatste les op zondag 9 oktober.

Agenda (woensdagavond en zaterdagochtend)
Woensdag 4 september 2019: 19:00 - 21:00 uur (eerste keer afwijkende tijden i.v.m. voorbereiding);
Zaterdag 7 september 2019: 10:00 - 11:00 uur;
Woensdag 11 september 2019: 19:00 - 20:00 uur.

Bovenstaand schema loopt qua dagen en tijden exact zo door tot de laatste les op zondag 12 oktober.

Kosten
Voor de gehele introcursus betaal je eenmalig €75,-. Hiervoor krijg je dus 12 lessen, een uitgebreide presentatie en professionele begeleiding om jou fitter te maken in de heerlijke buitenlucht.

Aanmelden
Zorg dat je op 'Gaat' staat bij het evenement op Facebook! Zo kunnen wij ons voorbereiden op het aantal deelnemers. Nog niet aangemeld? Doe dat dan hier:

 

Geen Facebook? Mail dan je aanmelding naar dennis@rivals.nl
Elke cursus gaat alleen door bij minimaal 10 aanmeldingen.