Become a Rival


Wil jij ook een Rival worden? Lees onderstaande informatie goed door, zodat ook jij binnenkort met plezier bij ons komt sporten, de juiste begeleiding ontvangt en nieuwe mensen leert kennen.

Functional Training Introductiecursus 2020


Rivals heeft een sterk beleid, waarin we ervoor waken dat je niet 'zomaar' even instroomt. Dat is niet om je te plagen, maar om de veiligheid te waarborgen. Veiligheid? Wat bedoel je? Omdat we in de vrije ruimte bewegen en trainen zijn er veel factoren die voor een blessure kunnen zorgen. Continu verschillende soorten ondergrond (gras, zand, modder, water, asfalt, soorten bestrating etc.), attributen (bankjes, relingen, heuvels) maar ook de manier waarop jij beweegt.


Daarvoor hebben we de introductiecursus opgezet. Een reeks lessen waarin jij tweemaal per week de fundering van Functional Training aanleert. De cursus duurt anderhalve maand. We hebben gekozen voor twee keer per week omdat je dan meer progressie maakt en je lichaam sneller aan de oefeningen went. In het begin heb je wellicht moeite met hardlopen, je hartslag onder controle houden en wat spierpijn van de krachtoefeningen. Nog voordat de introductiecursus voorbij is zul je zien dat je gewend (bent) (ge)raakt aan de verschillende workouts en toe bent aan de volgende stap.


Belangrijke informatie vooraf

Kennismaking
De eerste introductieles van deze cursus zal starten op zondag 15 maart 2020 om 10:00 uur.  We beginnen met een presentatie. Daarna gaan we door met praktijk, sportkleding aandoen dus. Meer informatie over de juiste kleding krijg je tijdens de presentatie. Bij deze presentatie krijg je meer te weten over Rivals, wat is onze werkwijze, denkwijze, wat er zo leuk is aan Rivals én waarom iedereen kan sporten! Tevens is dit eerste moment ook je proefles, geheel gratis dus. Nieuwsgierig? Kom gewoon eens meedoen en lees hieronder verder.

 

Wat moet je meenemen en wat moet je aan?
Neem een flesje water mee. Dit geldt voor elke training! Kleed je ten eerste altijd op de weersomstandigheden. Voorbeelden kleding: een joggingbroek/tight/korte broek, een t-shirt, eventueel een vest en sport/hardloopschoenen. Tip: ga niet direct allerlei dure sportkledij aanschaffen. Wie weet is bootcamp helemaal niets voor jou en dan zit je met die kleding, dat zou zonde zijn.

 

Locaties
De eerste kennismaking op 15 maart vindt plaats aan de Zoom 6A, Assen (EHBO gebouw). Meer informatie betreft locaties krijg je bij de voorlichting. Wij adviseren je om er dat moment bij te zijn zodat je geen essentiële informatie mist!

 

Agenda (zondagochtend en woensdagavond)
Zondag 15 maart 2020: 10:00 - 11:30 uur (eerste keer afwijkende tijden i.v.m. presentatie en genoeg tijd voor vragen);
Woensdag 18 maart 2020: 18:00 - 19:00 uur;
Zondag 22 maart 2020: 10:00 - 11:00 uur.

Bovenstaand schema loopt qua dagen en tijden exact zo door tot de laatste les op woensdag 22 april.

 

Kosten
Voor de gehele introductiecursus betaal je eenmalig €75,-. Hiervoor krijg je twaalf lessen, een uitgebreide presentatie en professionele begeleiding om jou fitter, soepeler en sterker te maken. Met andere woorden gaan we werken aan een verbetering voor de algehele conditie.

 

Aanmelden
Dit kan door een mail te sturen met je naam, achternaam, eventuele vragen/onduidelijkheden en het bevestigen van je opgave naar: dennis@rivals.nl