Become a Rival


Wil jij ook een Rival worden? Lees onderstaande informatie goed door, zodat ook jij binnenkort met plezier bij ons komt sporten, de juiste begeleiding ontvangt en nieuwe mensen leert kennen.

Kettlebell Introductiecursus 2020


Kettlebell Training is nieuw bij Rivals! Net als voor onze andere sporttakken bieden we een introductiecursus aan om iets nieuws te kunnen proberen. Niet om gesloopt naar huis te gaan, maar voldaan. Lees hieronder wat je allemaal kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.


Rivals heeft een sterk beleid, waarin we ervoor waken dat je niet 'zomaar' even instroomt. Dat is niet om je te plagen, maar om de veiligheid te waarborgen. Veiligheid? Wat bedoel je? Omdat we in de vrije ruimte met losse gewichten bewegen en trainen zijn er veel factoren die voor een blessure kunnen zorgen. Dat willen we vanzelfsprekend voorkomen.


Daarvoor hebben we de introductiecursus opgezet. Een reeks lessen waarin jij eens per week de fundering van het trainen met kettlebells aanleert. De cursus telt acht lessen van een uur. Deze introductie is heel goed te combineren met onze outdoor Functional Training cursus zodat je twee keer in de week aan het sporten bent. Nog voordat de introductiecursus voorbij is zul je zien dat je gewend raakt aan de verschillende workouts.


Belangrijke informatie vooraf

Kennismaking
De eerste introductieles van de donderdagochtend cursus zal starten op donderdag 16 januari 2020 om 09:00 uur. De zondagmiddag cursus begint op zondag 19 januari 2020 om 13:00 uur. We beginnen met een presentatie. Daarna gaan we door met praktijk, sportkleding alvast aandoen dus. Kleed je ook warm genoeg aan, want het kan koud zijn in de zaal. Meer informatie over de juiste kleding krijg je tijdens de presentatie. Bij deze presentatie krijg je meer te weten over Rivals, wat is onze werkwijze, denkwijze, wat er zo leuk is aan Rivals én waarom iedereen kan sporten! Tevens is dit eerste moment ook je proefles, geheel gratis dus. Nieuwsgierig? Kom gewoon eens meedoen en lees hieronder verder.

 

Omdat het wellicht jouw eerste Kettlebell Training is gaan we heel langzaam door alle oefeningen heen, dat geldt voor de hele cursus. Probeer er op het eerste kennismakingsmoment (16 of 19 januari) erbij te zijn zodat je vragen kunt stellen, de presentatie kunt volgen en er genoeg tijd is om daadwerkelijk kennis te maken.

 

Wat moet je meenemen en wat moet je aan?
Neem een flesje water en een handdoek mee. Dit geldt voor elke training! Voorbeelden kleding: een joggingbroek/tight/korte broek, een t-shirt, eventueel een vest en sport/hardloopschoenen. Tip: ga niet direct allerlei dure sportkledij aanschaffen. Wie weet is deze manier van sporten helemaal niets voor jou en dan zit je met die kleding, dat zou zonde zijn.

 

Locaties
Alle trainingen worden gegeven in het pand van SED CrossFit. Het adres is: Pottenbakkerstraat 6, Assen.

 

De laatste intro KBT op donderdagochtend is op 5 maart , of als je zondagmiddag gaat op 8 maart. Na de cursus zullen er reguliere Kettlebell Trainingen gegeven worden op hetzelfde tijdstip als de cursus.

 

Kosten
Voor de gehele introcursus betaal je eenmalig €75,-. Hiervoor krijg je acht lessen, een uitgebreide presentatie en professionele begeleiding om jou fitter, soepeler en sterker te maken. Met andere woorden gaan we werken aan een verbetering voor de algehele conditie.

 

Aanmelden
Zorg dat je op 'Gaat' staat bij het evenement op Facebook! Zo kunnen wij ons voorbereiden op het aantal deelnemers. Nog niet aangemeld? Doe dat dan hier: