Bootcamp Introductiecursus 2018


Dé manier om bootcamp op een leuke wijze te leren. Je krijgt in anderhalve maand de basis aangeleerd middels krachtoefeningen afgewisseld met joggen/hardlopen. Niet gevreesd, we zullen vanaf nul beginnen, bootcamp is voor iedereen! Lees de informatie hieronder zorgvuldig door zodat je voorbereid bent.

Belangrijke informatie vooraf

De Rivals Bootcamp Introductiecursus zal van start gaan op zaterdag 12 mei om 09:00 uur in het Asserbos, nabij de eendenvijver. De exacte locatie vind je onderaan deze pagina. Omdat het wellicht jouw eerste bootcamp is gaan we heel langzaam door alle oefeningen heen, maar eerst zal ik je wat meer vertellen over Rivals. Wat is onze werkwijze, denkwijze, wat er zo leuk is aan Rivals én waarom iedereen kan bootcampen! Tevens is deze les ook je proefles, geheel gratis dus. Nieuwsgierig? Kom gewoon eens kijken!

Wat moet je meenemen?
Een flesje met water en een handdoek. Dit geldt voor elke introductietraining!

Wat moet je aan?
Een joggingbroek/tight/korte broek, een t-shirt, eventueel een vest en sport/hardloopschoenen. Kleed je op de weersomstandigheden! Tip: ga niet direct allerlei dure kleding aanschaffen. Wie weet is bootcamp helemaal niets voor jou en dan zit je met die kleding, dat zou zonde zijn.

Je krijgt bij de training ook informatie over juiste kleding en schoeisel. Vooral dat laatste is erg belangrijk. Waarom dat zo is hoor je dan.

Extra informatie

De introductiecursus zal elke woensdagavond en zaterdagmorgen plaatsvinden. Verderop kun je de agenda vinden op welke dagen en tijdstippen de cursus plaatsvindt en hoe deze er ongeveer uit gaan zien.

Locaties
Allereerst is het belangrijk om te weten dat we elke twee of drie maanden de locaties op de schop gooien en bijna elke dag een andere locatie krijgt. De introductiecursus vindt op beide dagen plaats in het Asserbos. Na de cursus kan het zijn dat we op andere locaties gaan trainen.

Trainingsmomenten
Zaterdag 12 mei 2018 is het enige moment waar je een bak aan informatie krijgt, maar ook veel tips en tricks. Ik wil je echt adviseren om hier bij te zijn zodat je niets mist. Na die zaterdag gaan we namelijk meerdere trainingsmomenten plannen en mogelijk ook meerdere groepen, zodat we niet met veertig man en vrouw in een groep staan. Er kunnen maximaal twintig personen per groep meedoen!

Agenda
Zaterdag 12 mei: 09:00 - 10:00 uur
Woensdag 16 mei: 20:00 - 21:00 uur

Bovenstaand schema loopt elke zaterdag en woensdag zo door tot en met 23 juni, dan is de laatste introductietraining.

Kosten
Je eerste introles is geheel gratis. De introductiecursus kost €50,- Informatie over betaling krijg je ook bij deze sessie te horen.

Aanmelden
Zorg dat je op 'Gaat' staat bij het evenement op Facebook! Op die manier kunnen wij ons voorbereiden op het aantal mensen die komen. Nog niet aangemeld? Doe dat dan hier!

Verzamelen

Verzamelen nabij de eendenvijver in het Asserbos (Rode Heklaan).