Onze partners


In deze tijd moet je niet meer alles zelf willen en kunnen doen. Samenwerken is dé sleutel tot succes. Ieder z'n vak.

Run2Day Assen

Al bijna net zo lang als dat Rivals bestaat, loopt onze geweldige samenwerking met Run2Day Assen. Toen ik daar in de winkel kwam om bootcamp schoenen aan te schaffen kwam ik met Martin Speelman aan de praat. Ik vertelde over waar ik aan was begonnen en het leek hem, en mij ook, wel leuk om daarin iets voor elkaar te betekenen. Een beetje korting en juist en aangemeten schoeisel voor mijn Rivals en hij dus meer klanten over de vloer. Vooral het aanmeten en persoonlijk advies is cruciaal om geen blessures te krijgen, we lopen immers toch ook veel hard bij bootcamp.

Maar sindsdien doen we veel meer dan alleen dat. Run2Day heeft ons meerdere malen gesponsord én stelt hun shop ter beschikking om kleding te kunnen passen voor onze eigen Rivals Merchandising. Hartstikke blij met jullie. Nieuwsgierig? Run2Day zit in Assen gevestigd aan de Ceresstraat, nummer 7. Thanks topteam!

loff assen

LOFF Assen

Soms loop je gewoon de juiste mensen tegen het lijf, want heel eerlijk gezegd zou ik nooit uit mezelf naar iets als LOFF zijn gegaan. Toen Jean Spits bij ons kwam trainen, kwamen we met elkaar aan de praat om misschien op gebied van ontspanning ook iets aan te gaan bieden. Dat leek mij een heel goed plan. Ontspanning is net zo belangrijk, misschien nog wel belangrijker, dan inspanning. Waarom nog belangrijker? Omdat we ons zoveel meer inspannen dan ontspannen in deze hectische maatschappij.

Floaten, allerlei soorten massages, sauna, stoombad en zelfs een hamam behandeling. LOFF Assen heeft het allemaal in hun nieuwe, prachtige pand op Messchenveld. Eens in de zoveel tijd heeft LOFF een mooie aanbieding speciaal voor de Rivals. Tevens krijg je als Rival daar een persoonlijke LOFF/Rivals strippenkaart waar je na tien behandelingen een High Tea krijgt. Nog nooit eerder geweest? Ook dit is een absolute aanrader wanneer je even een moment voor jezelf wilt. LOFF Assen is gevestigd aan Griekenlandlaan 24.

Asser Fysio Praktijk

AFP is een bedrijf waar enorm veel kennis ligt op gebied van fysiotherapie. Zo heb je de mogelijkheid om je te laten manipuleren, dry-needlen en zelfs een echo af te laten nemen. Hiermee kunnen ze zeer specifiek de structuur onder je huid bekijken of er bijvoorbeeld ergens een spierknoop zit.

Maar AFP richt zich niet alleen maar op fysiotherapie. Ze doen ook heel veel rondom sport. Denk hierbij aan zwangerschapssport, hardlopen, groepslessen voor verschillende niveaus en leeftijden maar ook sportmassage. Ondertussen hebben we een prachtige samenwerking opgebouwd. Bob Stoker, de eigenaar en oprichter van AFP, heeft ons al eens een interessante lezing gegeven over scheenbeenblessures, echografie gedemonstreerd en geeft Rivals de kans om hun blessure of klacht voor het eerst gratis te onderzoeken. Sinds kort kunnen we bij AFP een ruimte afhuren zodat Anouk in een professionele omgeving haar Rivals kan ontvangen voor voedingscoaching. Wat een tof bedrijf!

Op zoek naar de wonderdokters? Ze zitten aan de Industrieweg in Assen, op nummer 10.